Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Swedish 

Innehåll
Din kundvagn är tom!

Nyhetsbrev

Vilken är din Favorit?

50% RABATT - Skötväs... Superlyxig skötväska från Ju-Ju-Be i konstläder!
997,50kr
1 995,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Superlyxig skötväska från Ju-Ju-Be i konstläder!
997,50kr
1 995,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Superlyxig skötväska från Ju-Ju-Be i konstläder!
997,50kr
1 995,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Extremt lätt väska i perfekt storlek!
397,50kr
795,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Den kompletta skötväskan med alla tänkbara funktioner!
597,50kr
1 195,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Den kompletta skötväskan med alla tänkbara funktioner!
597,50kr
1 195,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Den kompletta skötväskan med alla tänkbara funktioner!
597,50kr
1 195,00kr 
50% RABATT - Skötväsk... Den kompletta skötväskan med alla tänkbara funktioner!
597,50kr
1 195,00kr 

Reklam

BELLY BANDIT BAMBOO NATUR SMALL

Mammornas favorit!

KAMPANJ VID KÖP AV BELLY BANDIT

LIFESTONE AVTRYCKSBOXAR & FÄRGTRYCKSSET
för endast 200kr (värde 373kr)

läs mer om dessa HÄR

Belly Bandit Maggördel

Missa inte succén!

Belly Bandit har blivit en favorit hos både Hollywoodmammor och miljontals andra mammor över hela världen!

Produkten är designad för att hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Belly Bandit fungerar också som ett stöd under amning.

Kan användas från dagen efter förlossning och rek. tid för användning är 6-8 veckor från det att bebisen fötts men kan användas längre vid behov.

Även efter kejsarsnitt hjälper Belly Bandit kroppen att återhämta sig snabbare och ge ett skönt stöd.

Belly Bandit är en mjuk gördel som ger ett fast stöd åt mage, rygg och ben. Genom kardborreknäppningen kan du själv reglera storleken och dra åt mer allt eftersom. Produkten är designad av mammor för mammor, speciellt för att användas tiden efter graviditeten.

Att linda midjepartiet efter förlossning har varit en sed i många kulturer under århundraden. Nu har många av Hollywood stjärnorna gått ut i intervjuer och meddelat att de valt samma metod i form av Belly Bandit och alla är nöjda användare av produkten!

Belly Bandit Original är modellen som banade väg för succén. Produkten finns i 2 färger, Svart och Hudfärgad storlek XS, S, M, L & XL.

Du väljer storlek utifrån det midjemått du förväntas ha efter att barnet är fött. Några tumregler är att midjemåttet efter förlossningen brukar vara runt detsamma som vad du har i åttonde månaden. Precis innan förlossning kan du dra bort 7,5-12,5cm från ditt nuvarande mått. Efter förlossningen gäller det verkliga midjemåttet.

X-Small=71-83cm

Small=84-95cm

Medium=96-111cm

Large=112-126cm

X-Large=127-145cm

Är du på gränsen mellan 2 storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre för att undvika att din Belly Bandit blir för stor alltför snabbt. Det bästa är att ha så mycket som möjligt av kardborreknäppet kvar i början av användandet för att sedan kunna dra åt allt eftersom måttet minskar! För det mesta brukar den storlek man hade innan graviditeten vara den rätta att införskaffa sin BellyBandit i.

Belly Bandit kan även användas av dem som fått barn för en längre tid sedan för att ge en mer slimmad siluett under användandet, ett skönt stöd för ryggen och en bättre hållning. Ett jättebra stöd t.ex. om man har ett arbete där man är stående långa perioder.

Belly Bandit är den prisbelönta äkta Original produkten med flera olika modeller och storlekar för att du ska kunna välja den som passar dig allra bäst!

Belly Bandit Original- vår basic, en oklädd variant som gör jobbet utan något extra. Rätt tryck och en stadig kardborreknäppning för bästa resultat.
Finns i färgerna Black och Nude
Belly Bandit Couture- samma effekt som Original men omsluten av ett mjukt tyg för större bekvämlighet. På insidan döljer sig ett vackert mönster för en lyxigare känsla.
Finns
i färgerna Black, White och Lace
Belly Bandit Bamboo- stadig på insidan men överdragen med ett riktigt supermjukt tyg. Vår allra skönaste variant och även perfekt om du fött med kejsarsnitt.
Finns i färgerna Natur och Black

Belly Bandit BFF- sydd i 6 olika delar och vår modell med störst flexibilitet för bästa passform. Passar extra bra för kortare personer med ett smalt eller kortare midjeparti. Finns i färgen Cream

Välj rätt storlek för bästa effekt!Lager:
Art.nr: 10211
Tillverkare: Belly Bandit

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

BELLY BANDIT BAMBOO N... Mammornas favorit!
895,00kr
Lifestone Kampanj vi... Vid samtidigt köp av valfri Belly Bandit eller Sköt...
185,00kr
370,00kr